Jan Willem van der Sterre

Jan Willem van der Sterre

Specialisme(n):   
E-commerce expert

Ik word in mijn werk blij van: 
Doelen behalen die wij in samenspraak met elkaar hebben gesteld. 

Ik ben écht goed in:
Het samenbrengen van talent, cohesie binnen het team creëren, en ruimte en vertrouwen geven aan mijn collega’s. Ook houd ik graag mijn ogen en oren open houden voor ontwikkelingen in de e-commerce markt, om daar vervolgens doortastend te kunnen anticiperen. Ik ben niet van het “beren op de weg zien”. Daardoor kunnen we telkens weer met elkaar creëren wat er nog niet is.

Ik heb in het verleden mogen werken voor bedrijven als: 
Ik ben mijn carrière als autoverkoper begonnen. Dit gave vak heb ik zo’n 8 jaar lang in Amerika voor Volkswagen, Land Rover en BMW mogen uitoefenen. Eenmaal terug in Nederland ben ik in 2010 als e-commerce ondernemer begonnen en heb ik UV-Fashions, JUJA en Protectstore opgericht.

Persoonlijk:
Ik ben op de Veluwe geboren als zoon van Rotterdammers. Daar groeide ik op in een ondernemersgezin, als broert(je) van Esther, Iris en Job. Studie was nooit mijn ding, tot ik via de detailhandelsschool op de IVA Driebergen Business School terecht kwam. Via de IVA ben ik in Amerika terecht gekomen, waar ik Op Northwood University in Texas mijn BBA in International Business en Automotive succesvol afrondde. Na 10 jaar Amerika ben ik in 2009 terug naar Nederland gekomen en in Rotterdam neergestreken. Inmiddels ben ik ruim 11 jaar met mijn lieve vrouw Charlotte samen en hebben wij voor nageslacht gezorgd. We zijn de blije en trotse ouders van Julia, Jack en James. Wij wonen met veel veel plezier op Katendrecht.
Het leven is goed!

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Deel jouw uitdaging

Bel of e-mail Jan Willem