Werkwijze ECN

Samen maken wij jouw online groeiambities waar

Jouw merk of bedrijf is niet zomaar zover gekomen. Wellicht is nu de tijd aangebroken om online een (volgende) stap te maken. Wij helpen jou daar natuurlijk graag bij. Wij zijn ruim tien jaar geleden gestart met een eigen webshop. In die tijd zijn wij door schade en schande wijs geworden. Daardoor begrijpen wij jouw vragen en online uitdagingen als geen ander. ECN onderscheidt zich door een transparante en gerichte aanpak. Wij schieten niet met hagel, maar met scherp!

Onze aanpak

Jij hebt de wens of de verwachting om online te groeien met jouw organisatie. Wij hebben alle daartoe benodigde kennis en ervaring in huis. Samen bepalen we een haalbare- en reële groeiambitie, en op welke manier we deze stapje voor stapje kunnen realiseren.

De slag om de klant. Of je nu een groothandel, merk of productiebedrijf bent, uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Je hebt een product, een website én een klant nodig. Jouw organisatie werkt al met systemen en processen, wellicht zelfs al met een (b2b-)website of portaal. Essentiële basisinfrastructuur die wellicht, met wat kleine technische aanpassingen, gebruikt kan worden om de stap naar de klant te verwezenlijken. Vaak is het zo, dat door aanpassingen jouw huidige systemen prima inzetbaar zijn om rechtstreeks naar de klant te leveren. Het gaat er om dat je weet hoe je die processen aan kunt passen, om daadwerkelijk een transactie naar de eindafnemer te realiseren.

Wij maken een actuele en heldere digitale blueprint van jouw organisatie. Deze blueprint vertelt ons exact wat de volgende stap zou moeten zijn. Een dergelijke blueprint is ook als los product af te nemen.

Vanuit de blueprint gaan we in kaart brengen wat er binnen jouw organisatie infra-technisch ontbreekt, wat nog goed bruikbaar is en wat er geïmplementeerd zou moeten worden om jouw online klant te bereiken.

Met de uitkomst van de analyse hebben wij met elkaar jouw groeiambitie omgezet in een groei-stappenplan. Wij zetten onze specialisten direct op de juiste plek. De E-commnerds kunnen gericht aan de gang om jouw online groei te realiseren.

E-commnerds denkt graag met jou mee

Samen bereiken wij jouw online klant

ECN werkt o.a. met